Випічка – це не важке завдання, але ми знаходимо багато людей, які ухиляються від думки про це.
Процес може бути складним, оскільки вам потрібно відстежувати багато речей. Якщо ви одні з тих, хто повністю збитий з пантелику або втрачений, коли справа доходить до збору мірних чашок і ложок, не хвилюйтеся, вам допоможе професійний посуд для ресторанів. А ось нижче наведені деякі поради, які допоможуть вам почати роботу, оскільки наука, що стоїть за ними, зробить вас більш впевненими в справі.
Читання рецепта пирога або печива може призвести до плутанини початківця пекаря. Слідуючи декільком простим радам і дізнаючись більше про необхідні речі, ви зробите це простим і швидким процесом.
Давайте тепер подивимося на 5 речей, які ви ніколи не повинні ігнорувати, коли приступаєте до випічки.
Читати рецепт:
Це перший крок до випічки – знання вашого рецепта. Багато людей часто пропускають це, але важливо знати рецепт задовго до початку процесу. Потрібно прочитати рецепт з самого початку і до кінця, зрозуміти, які кроки були зроблені. Роблячи це, ви напевно не забудете відокремити яйця, перш чим додавати їх в міксер.
Читання рецепта також вимагає великої майстерності. Наприклад, 1 чашка волоських горіхів сильно відрізняється від чашки подрібнених волоських горіхів.
Знати духовку, яку ви використовуєте:
Піч схожі на сніжинки, де кожна відрізняється від іншої. Двома найбільш поширеними примхами є те, що вони можуть розподіляти нерівномірну температуру і мати неточний температурний датчик. Таким чином, важливо знати про температурної дисперсії в духовці, використовуючи термометр печі. Без правильного кількості тепла ваші торти і хліб можуть взагалі не піднятися.
Ще один важливий фактор, який слід враховувати, – це розміщення стійки у вашій духовці. Залежно від циркуляції тепла рецепт передбачає розміщення в стійці, і важливо дотримуватися того ж.
Використання розпушувача для випічки і харчової соди:
Випічка включає в себе ряд хімічних реакцій і, отже, вважається найсмачнішою наукою. Таким чином, важливо правильно використовувати хімікати в правильних пропорціях, щоб спекти пиріг. Є багато людей, які часто вважають, що харчова сода і розпушувач для тіста однакові, і в кінцевому підсумку використовують тільки один з цих інгредієнтів, коли рецепт пропонує інакше.
Використання борошна:
Це ще один важливий аспект, на який потрібно звернути увагу при випічці. Більшість рецептів вимагають універсальної білої муки, але є багато, які часто намагаються замінити її борошном за своїм вибором. Різна борошно має різні властивості, і, отже, кінцевий продукт, коли ви використовуєте борошно з цільного борошна, може бути не такою, коли ви використовуєте пшеничне борошно.
Яйця і олія:
Яйця діють як дивовижний інгредієнт в тортах і мають важливе значення в процесі випічки. Початківці пекарі повинні розуміти, чому відділяється яєчний жовток і яєчний білок. Яйце-білок можна легко збивати в піну, і це, коли випікається, допомагає структурі триматися за форму. З іншого боку, яєчний жовток додає товщину і насиченість ваших тортів, і разом вони є ідеальним сполучною засобом.
Аналогічним чином, потрібно також звернути увагу при використанні масла, так як більшість рецептів згадують температуру масла, яка повинна бути при додаванні в тісто. Ніколи не використовуйте холодне масло, замість цього використовуйте масло з температурою приміщення.
Тепер, коли ви знаєте основні речі про випічці, прийшов час почати покупки і приступати до роботи!